Le Marquis de Sade

Forum autour du marquis

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2019 05:41:59

Tammy Sweet
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2019
Messages: 4

adidas kaiser 5

Uiteindelijk zal op 26 maart de inventaris verder worden verdeeld adidas kaiser 5 in geselecteerde Footlocker Europe-winkels, opnieuw bevoorraad in Londen en Berlijn, en uitsluitend op adidas in Europa.Met de adidas Yeezy Boost duidelijk de meest gewilde sneaker dit jaar, is beperkte beschikbaarheid op dit moment de enige reden tot bezorgdheid. Terwijl velen angstig wachten op hun kans om een paar te kopen - de volgende is aanstaande zaterdag, 28 februari.

Tenzij Jordan Brand nog een verrassing in petto heeft, blaast Nike ons weg met een geweldige release of Kanye en adidas besluiten om datzelfde weekend een Yeezy Boost uit te brengen, de Air Jordan 4 OG 89 White Cement adidas boost yeezys wordt het hoogtepunt van het weekend.Geloof het of niet, er zijn andere schoenen die dit weekend worden uitgebracht, afgezien van de adidas Yeezy Boost 350 V2 Cream White. Ook dit weekend valt de Air Jordan adidas eqt support 7 Pantone die je hierboven ziet.

Alife, een langdurig lid van de adidas Consortium-familie, herenigt zich voor het eerst sinds 2017 met de drie strepen met deze samenwerkende adidas Nizza Hi.atmos en adidas zullen samenwerken om een speciale iteratie van de AM4 uit te brengen, exclusief gemaakt voor het vijfde jaarlijkse atmoscon-evenement.De exclusieve versie van de adidas Speedfactory AM4 heeft een zwart gebreid bovenwerk met reflecterende Three Tripes-branding naast rode, witte adidas heren sneaker en blauwe AM4-branding op elke schoen.

Heb je kappers daar? Als je houdt van wat je doet, moet je deze aankomende samenwerking met atmos x adidas Yung-1 eens bekijken.Het BAPE x adidas Dame 4 Pack komt volgende maand uit. Er wordt gezegd dat het pakket bestaat uit Green Camo en Black camo-aanbiedingen. Wat we niet wisten, is dat het BAPE x adidas Dame 4-pakket ook een Red Camo-paar bevat waarvan wordt gezegd dat het exclusief is voor vrienden en familie.Na een wereldwijde release op Black Friday.

26 november, wordt de felbegeerde BAPE x adidas capsulecollectie van 2016 eindelijk deze maand aangeboden aan West-Europa, na de voorgestelde aankomst op 22 december.Volgens de gerenommeerde bron @theyeezymafia is de adidas human race nmd overzeese releasedatum gepland voor donderdag 12 januari en zullen de geselecteerde adidas-vlaggenschiplocaties hun eigen release organiseren, omdat de beschikbaarheid op de Bevestigde app niet wordt aangeboden. De hoeveelheden zullen naar verwachting extreem beperkt zijn.

Release alert! Na een uitstel in december komt de BAPE x adidas NMD vandaag eindelijk uit in West-Europa (1/12/2017). Ongetwijfeld beschouwd als de meest felbegeerde / hyped samenwerking van 2016, zullen beide paren uit het BAPE x adidas NMD-pakket opnieuw voor het oprapen liggen.De schoenen zijn verkrijgbaar bij geselecteerde adidas Originals-vlaggenschiplocaties in de winkel. Elke winkel bepaalt [img]http://www.frfisioterapia.com/images/n/adidas human race nmd-133eyo.jpg[/img] hoe laat en hoe ze de schoenen gaan verkopen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com